‘ Niks anders dan lof’

november 14, 2023

Diane, zonder jou waren we niet zo ver gekomen! Zoals eerder gezegd, niets anders dan dankbaar voor je goede hulp, adviezen, steun, en doorzettingsvermogen. We zijn blij dat jij op ons pad kwam en je je 100% inzette voor ons.

Hanneke Cramer

Antwoord van Samen Geregeld

Hanneke, dank voor de mooie woorden. Ik heb het heel graag gedaan voor jou en je familie! Het was voor mij ook een leerzaam traject in het kader van ALS. Groet, Diane

In beeld brengen mogelijkheden

juni 14, 2023

Tanja, enorm bedankt voor je inzet en je adviezen. Dit heeft ons erg geholpen om door te pakken.

Ronald

Antwoord van Samen Geregeld

Wat fijn om te horen! Groet, Tanja

Een verademing....

juni 9, 2023

In 2022 kreeg mijn moeder de diagnose terminaal en mijn vader de diagnose dementie. Van totale zelfstandigheid van onze nog thuiswonende ouders werden wij 3 dochters ineens de mantelzorgers en moesten naast de emotionele zorgen ook alle praktische zaken regelen.

En dan kom je terecht in een totaal onbekende wereld van indicatie- en vergoeding aanvragen, Wlz, Zvw, Ciz etc….Wat een chaos is dat.

Gelukkig lazen we per toeval in een tijdschrift een artikel over het bestaan van een mantelzorgmakelaar die mantelzorgers ondersteunt bij aanvragen, vergoedingen, passend zorgaanbod vinden etc.

En zo kwamen wij terecht bij Diane en het bleek ook nog dat wij alle 3 een aantal uren vergoed kregen vanuit onze eigen ziekteverzekering.

Wat een verademing dat Diane er voor ons was en ons op dat vlak ondersteunde en zoveel mogelijk ontzorgde waardoor wij meer tijd hadden voor de emotionele steun.

Wij gunnen iedereen die met zijn ouder/s in zo’n zware situatie terecht komt Diane s hulp zodat je meer tijd kunt besteden aan je ouder. Zij is warm, betrokken en uiterst professioneel.

Iris

Vragen?

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.