Diane Goeree

Ik ben Diane Goeree, 43 jaar en getrouwd met John en wij wonen samen met onze 2 dochters in Nieuw-Buinen (Drenthe). Mijn ervaring in ondersteunende rollen in de financiële dienstverlening kenmerken mij als een echte “regeltante”. Als spin in het web zorg ik dat ik altijd overzicht houd in complexe situaties. Ik heb een open en toegankelijke houding, ben bevlogen om de medemens verder te helpen en deze kwaliteiten komen perfect samen in de rol van mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner. Door persoonlijke ervaring als mantelzorger weet ik ook waar je tegenaan loopt. Ik help mantelzorgers bij het terugvinden van het overzicht in alle regelgeving in de zorg en zoek hierbij samen naar een passende oplossing voor de knelpunten. Ik heb met name ervaring op het vlak van WMO, trajecten die leiden tot de aanvraag van een Wlz-indicatie en heb specifieke kennis als het gaat om de diagnose ALS maar ook op andere domeinen weet ik mijn weg goed te vinden.

Van nature ben ik nuchter, invoelend maar realistisch in mijn oplossingen. Ik zal met “nee” niet snel genoegen nemen en zet mijn netwerk voor je in. Graag help ik je verder, bel je mij?