Diane Goeree

Ik ben Diane Goeree en getrouwd met John en wij wonen samen met onze 2 dochters in Nieuw-Buinen (Drenthe). Mijn ervaring in ondersteunende rollen in de financiële dienstverlening kenmerken mij als een echte “regeltante”. Als spin in het web zorg ik dat ik altijd overzicht houd in complexe situaties. Ik heb een open en toegankelijke houding, ben bevlogen om de medemens verder te helpen en deze kwaliteiten komen perfect samen in de rol van mantelzorgmakelaar. Door persoonlijke ervaring als mantelzorger weet ik ook waar je tegenaan loopt. Van nature ben ik nuchter, invoelend maar realistisch in mijn oplossingen. Ik zal met “nee” niet snel genoegen nemen. Graag help ik je verder, bel je mij?

Tanja Simonis

Mijn naam is Tanja Simonis, getrouwd met Marc en wij wonen in Steenwijk. We hebben samen 7 kinderen die langzamerhand allemaal uitvliegen. Lang heb ik als verpleegkundige in het ziekenhuis in Enschede gewerkt. De laatste 15 jaar heb ik in de wijkverpleging en ouderenzorg gewerkt als leidinggevende. Mijn expertise ligt behalve in de ouderenzorg ook op het gebied van autisme.

Ik word er blij van als ik mensen weer een eindje op weg kan helpen. Als de ontspanning weer een beetje terug komt. Ik kan goed luisteren, zoek samen met jou naar een oplossing ook als deze niet zo voor de hand ligt. Adem in…ik leg het je graag uit.